مفهوم تفکر ، نگه داشتن یک گوش در چنین شرایطی قابل مشاهده است یا می توان گفت که کمتر کسی عادت دارد.اموزش تایپوگرافی چهره در اینجا ادامه دارد
33. پرتره ورد آلبرت انیشتین: - این تصویر تایپوگرافی شگفت انگیز توسط جف کلارک ایجاد شده است. طراح از یک کلمه "نبوغ" برای تألیف کامل پرتره استفاده کرد.
34. دنیس هاپر ها ورد پوتره: - این تایپوگرافی ادای احترام به دنیس لی هاپر است و توسط JuanOsborne ساخته شده است. بیشتر کلمات به کار رفته در این تصویر متن "یک" ، "عالی" ، "فیلم" ، "man" هستند.
35. تایپوگرافی Child of Korn: - این پرتره توسط LaviTheKID ساخته شده است. طراح برای ترسیم این اثر هنری از ترانه های Korn استفاده کرده است.
36. 365 روز 55 Bono: - این پرتره چاپی توسط کوریکیان ساخته شده است. طراح از اشعار مختلف Bono مانند آنچه من می خواهم شما و غیره است استفاده کرد.
37. به رختخواب برگردید: - این پرتره تایپوگرافی جان مایر توسط Pixichik118 ساخته شده است. طراح گرافیک برای ایجاد این نقشه متن از کلمات اشعار جان مایر استفاده کرد.
38. رقص با پدر من تایپوگرافی: - این پرتره متن شگفت انگیز است که توسط Raw-Emotion ایجاد شده و به پدر اختصاص داده شده است و از اشعار پدر من برای خلق استفاده می کند.
https://maktabtv.com/Courses/typography/
39. پرتره تایپوگرافی فیلیپینی: - این تصویر مبتنی بر متن مختص فیلیپینی ها است و توسط Elf-Shadow ایجاد شده است. تمام کتاب فیلیپینی را روی این اثر هنری طراحی کنید.
40. نوع چهره پرتره: - این تصویر بر اساس متن توسط Marczsewski ایجاد شده است. طراح خود پرتره شخصی خود را ایجاد کرد و چندین کلمه زندگی روزمره را با هم ترکیب کرد.
41. خود پرتره: - این تصویر کلمه تایپوگرافی توسط Exquision ایجاد شده است.
42. تایپوگرافی جیغ: - این تصویر هنری شگفت انگیز توسط Gobline ایجاد شده است. طراح از PS 7 AND CS3 استفاده کرد.
درباره این سایت